Додатоци во исхраната 1+

ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНА 1+

Додатоците во исхраната Becutan KIDS VITS 1+ претставуваат Ваши партнери во секојдневната грижа за правилен раст и развој на Вашето дете. Внимателно избраните вкусови и фармацевтски форми ги прават овие производи прифатливи и атрактивни и за Вашите малечки, со цел негата на нивното здравје да биде поуспешна и позабавна.