Медицински средства 0+

МЕДИЦИНСКИ СРЕДСТВА 0+

Медицинските средства Becutan KIDS VITS 0+ претставуваат Ваши пријатели уште од првите моменти по раѓањето на Вашето бебе. Тие се составен дел од иницијалниот сет производи потребни за новороденчето и претставуваат практична помош при ефикасното справување со дел од предизвиците во текот на грижата за Вашето малечко.