Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Nedeljnik”

  Modern production plants, latest machines, laboratory, and development center located in a separate building... State of the art, most sensitive control and measurement equipment, plenty of young and educated people...


   Employee health and safety is one of Alkaloid’s top priorities
   Human resources are among Alkaloid’s top priorities. The company permanently invests and pays significant attention to health and safety at work for each of its more than 2.600 employees. By consistently complying with and strictly adhering to the implemented Occupational Health and Safety ISO 45001 Standard, it ensures the well-being of all employees.
    Alkaloid’s Chief Executive Officer, panellist at NLB Investor Day in Belgrade: “The region is a starting point for Alkaloid’s globalization!”
    Alkaloid’s Chief Executive Officer and Management Board President, Zhivko Mukaetov attended the NLB Investor Day event, held from 11 to 13 May at the National Theatre in Belgrade. Financial experts, analysts, investors, executives of leading companies, and media representatives from the region participated in the event.
     ALKALOID OPENS NEW, €1.8 MILLION MANUFACTURING FACILITY

     The new plant for manufacturing dialysis concentrates, including a raw materials, packaging, and finished products warehouse occupies 2.600 m2. It complies with the strict good manufacturing practice standards, medical device manufacturing regulations, and quality assurance directives.


      Eric Meyer, US Embassy’s Deputy Chief of Mission at Working Visit in “Alkaloid”

      Delegation of the United States Embassy in Skopje, headed by Mr. Eric Meyer, Deputy Chief of Mission, visited “Alkaloid” AD Skopje.

       Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Magazin Biznis”

       The countries in this region are our traditional export markets because they have known our products for 85 years. We also export to the European Union, Russia and CIS, North America, and some countries in the Middle East. We have also added Canada, Italy, Austria, Spain, Portugal, and Saudi Arabia to our list of new markets in the past several years.

        Interview of the CEO / President of the Management Board of Alkaloid AD Skopje for the Serbian magazine “Nedeljnik”

        Modern production plants, latest machines, laboratory, and development center located in a separate building... State of the art, most sensitive control and measurement equipment, plenty of young and educated people...


         Employee health and safety is one of Alkaloid’s top priorities
         Human resources are among Alkaloid’s top priorities. The company permanently invests and pays significant attention to health and safety at work for each of its more than 2.600 employees. By consistently complying with and strictly adhering to the implemented Occupational Health and Safety ISO 45001 Standard, it ensures the well-being of all employees.

         DATA ON SHARES


         ALK
         arrow

         Data on shares

         Price *

         17392.97

         Change *

         -0.64%

         Source mse.mk *10 minutes delay on result

         NEWS


         Alkaloid’s Chief Executive Officer, panellist at NLB Investor Day in Belgrade: “The region is a starting point for Alkaloid’s globalization!”

         Read More

         Alkaloid celebrates 25 years of successful cooperation with Quality Austria in certification under international standards

         Read More

         DIVIDEND PAYMENTS

         Read More

         Employee health and safety is one of Alkaloid’s top priorities

         Read More

         Products

         PHARMACEUTICAL

         People build high - so that they can see farther People build together - so that they can be closer People build solid - so that they can feel safer We build so that people can have Better health because... THE HEALTH IS ABOVE ALL!

         Follow us

         21 мај – Mеѓународниот ден на чајот е одличен повод за да се потсетиме на сите придобивки што може да ни ги донесе една шолја чај. Маја Стефкова, менаџер на Секторот за развој – билкарство, во денешните #60СекундиЗдравје нѐ воведува во процесот на создавање на добропознатите чаеви Good Nature и во умешноста на креирањето хармонични и уникатни билни мешавини. Издвојте барем 60 секунди секој ден за да размислите што сѐ може да направите за своето здравје, а дадете си го и потребното време за да уживате во шолја вкусен и квалитетен чај. #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСѐ #60секундиЗдравје #ШтоЕЗдравје

         ...

         Visit us
         „Работните денови во ‘Алкалоид’, конкретно во Производство - цврсти форми, би ги опишала како многу динамични и автентични. Секој ден е исполнет со нови предизвици, кои го прават интересен, а нивното исполнување денот го прават значаен. Мојот работен ден не би можела да го замислам без тимската работа со колегите, затоа што за добивање еден квалитетен, ефикасен и безбеден фармацевтски производ потребна е усогласеност на процесите за негова изработка, а сето тоа се постигнува преку ефектна соработка и комуникација, како и доверба и хармонија меѓу вработените, но и користејќи ги знаењето и искуството. Мојата одговорност е да го спроведам процесот на производство преку јасни насоки и преку распределба на задачи, наедно постојано контролирајќи ја работата, за да се добие фармацевтски производ кој ќе ги задоволува сите стандарди“, Христина Младеновска, раководител на тимот за формирање фармацевски облик (ФФО) во Производство – цврсти форми. Доколку и вие сметате дека поседувате знаења и вештини, но и мотивација за да се вработите и за да напредувате во средина каква што е нашата, аплицирајте за работа со испраќање на своето CV на career@alkaloid.com.mk. Започнете ја својата #Алкариера! #АлкалоидСкопје

         ...

         Visit us
         Здравјето и безбедноста на вработените – еден од врвните приоритети во „Алкалоид“ Признание за добрите практики е неодамнешната главна награда насловена „Правен субјект кој најмногу инвестирал во безбедноста и здравјето на своите вработени“, доделена на „Алкалоид“ во рамките на конференцијата во организација на македонското Министерство за труд и социјална политика, националниот Совет за безбедност и здравје при работа и на Меѓународната организација на трудот, која традиционално се одржува по повод 28 април – Светскиот ден на безбедноста и здравјето при работа. Прочитајте повеќе на линкот: https://bit.ly/3lmy8pP

         ...

         Visit us
         Хипертензијата, односно високиот крвен притисок, често се нарекува и тивок убиец, бидејќи може да остане незабележана и нелекувана со години, имајќи предвид дека не предизвикува јасни симптоми. Затоа, на Светскиот ден на хипертензијата ве охрабруваме да прочитате повеќе за оваа состојба, да го закажете својот следен редовен лекарски преглед и да го измерите сопствениот крвен притисок. Грижете се за сопственото здравје. Здравјето пред сè! #АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСe

         ...

         Visit us

         Page specially developed for Health Care Professionals

         A specialized website that is targeted at health care professionals. Visit us and find interesting and useful content, enrich your knowledge, and find out how the information and tools offered can help you in your day-to-day care patients.