Албанија

АЛБАНИЈА

Претставништво на Алкалоид АД Скопје во Албанија коешто е одговорно за етички маркетинг и за промоција на производите на Алкалоид АД Скопје.

КОНТАКТ

Телефон: + 355 42 42 29 55

АДРЕСА

Alkaloid sh.p.k
Rr. A.Z.Cajupi, Pallati Teknoproket, Hyrja 1
1001 Tirana, Albania