Becutan бебешки стапчиња за уши

Бебешки стапчиња за уши Becutan

Бебешките стапчиња за уши Becutan се изработени од 100 % памук и имаат специјално дизајниран облик приспособен кон анатомијата на бебешките уши, поради што нудат исклучително олеснување при нивната употреба.

Производот е достапен во пакување од 60 стапчиња.