Becutan детски крем 35ml, 50ml, 75ml, 100ml, 150ml

Детски крем Becutan

35 ml, 50 ml, 75 ml, 100 ml, 150 ml

Бекутан масло

 

Содржи висококвалитетни и грижливо одбрани супстанции, кои ѝ обезбедуваат долготрајна заштита и интензивна нега на детската кожа по целото тело. Неговиот состав е целосно приспособен кон потребите на најчувствителната бебешка кожа. Лесно се апсорбира, а благодарение на својата единствена, блага формулација, може повеќекратно да се нанесува без притоа да доведе до презаситување.

  • Клинички тестиран.
  • Препорачлив е и за нега на сува и на чувствителна кожа кај сите возрасти.
  • Има приспособена pH-вредност.
  • Не содржи парабени.