Becutan омекнувач за алишта 1L, 2L

Омекнувач за алишта Becutan
1L, 2L

Детска витаминска маст 100 мл , 200 мл

Благата формулација на новиот омекнувач за алишта Becutan, збогатена со екстракт од алое вера, ги облагородува ткаенините подарувајќи им нежно чувство на свежина и на мекост.

Екстрактот од алое вера го прави производот погоден и за лица со чувствителна кожа. Производот е дерматолошки тестиран.

Оваа избалансирана формула може да се користи на температура од 30 °C до 90°C, за машинско и за рачно перење, според наведениот начин на дозирање.