Becutan пудра за деца 100g,200g

Пудра за деца Becutan
100g / 200g

 Пудра за деца 100 гГо апсорбира вишокот влага и ја штити кожата од воспаленија. Активните додатоци го смируваат црвенилото и воедно ја негуваат нежната детска кожа, особено на вратот и на препоните.

  • Производот е клинички и дерматолошки тестиран.
  • Развиен е во соработка со дерматолози и со педијатри.
  • Се препорачува и за возрасни со сува или со воспалена кожа.