Becutan течен детергент 1L, 2L

Течен детергент Becutan
1l, 2l

Детска витаминска маст 100 мл , 200 мл

Новиот течен детергент Becutan е ефикасен против нечистотијата, а неговата блага формулација збогатена со ензими, која ги отстранува дамките од облеката, истовремено е нежна за детската кожа.

Детергентот е наменет за перење на температура од 30 °C до 90 °C и претставува одличен избор за чист и за безбеден резултат.

Збогатената формулација со ензими ефикасно ги отстранува дамките од облеката, притоа задржувајќи го препознатливиот мирис на Becutan. Содржината од 1 l е наменета за 16 перења и е приспособена кон нежната детска кожа, што е потврдено со дерматолошки тестови.