Becutan течен детергент и омекнувач 1L, 2L

Течен детергент и омекнувач Becutan
1l, 2l

Детска витаминска маст 100 мл , 200 мл

Со формула избалансирана според високите стандарди на нежната детска кожа, овој производ 2 во 1 е најпрактично решение за видливите последици од динамичните активности на нашите најмили.

Уникатната формулација од течен детергент и од омекнувач 2 во 1 e максимално ефикасна против нечистотијата и e збогатена со природен екстракт од маслинка. Исто така, овозможува истовремена чистота и мекост на алиштата и претставува одличен избор и за лица со чувствителна кожа.

Приспособен е и за двата типа перење – рачно и машинско. По перењето, алиштата се меки, чисти и пријатно парфимирани.