Becutan тоалетна вода за деца 50ml

Тоалетна вода за деца Becutan
50ml

Детска витаминска маст 100 мл , 200 млНовата детска тоалетна вода, со која неодамна се збогати портфолиото на Becutan, е вистински избор за малите палавковци кои сакаат да го имитираат однесувањето на мама и на тато, но и за сите оние што го сакаат мирисот на Becutan.

Оваа тоалетна вода најавтентично ќе ве потсети на добропознатиот мирис на детството и на безгрижното растење со омилените производи Becutan. Тоалетната вода Becutan не содржи парабени, конзерванси и бои.