АЛКАКАПС Beta Carotene

АЛКАКАПС Beta Carotene

Состав

1 капсула содржи 6,67 mg бета - каротин 30% (30 mg чист бета - каротин)

Фармацевтска форма

меки желатински капсули

Индикации
  • Како надоместување на дневните потреби од витамин А и бета - каротин во пролет и лето;
  • При зголемена изложеност на УВ - зраци. 
Пакување

90 меки желатински капсули, во кутија

Регулаторен статус

Додаток во исхраната

www.alkakaps.com.mk