Becutan детска паста за заби 50g

Детска паста за заби Becutan
50 g

 Детска паста за заби со флуор 35 г Ги штити забите од кариес. Темелно и нежно ги отстранува наслаги од храна на детските запчиња. Има вкус на шумски јаготки.