DOMINO колекција за мажи

DOMINO колекција за мажи

Лосион по бричење 100 mlСвеж и дискретен мирис за целодневно пријатно чувство. Ја смирува и ја негува кожата надразнета со бричење.

  • лосион по бричење 100 ml
  • крем за бричење 60 ml