Gloss балсам за садови 500ml

Gloss балсам за садови
500 ml

Gloss средство за миење садови (со екстракт од Алое вера)Не содржи полифосфати кои негативно дејствуваат на човековата околина. Концентриран е и дејствува ефикасно во елиминирањето на најотпорните маснотии, со ефект дури и со ладна вода. Има богата кремаста формула која е неутрална. Не ја оштетува кожата на рацете и остава пријатен мирис.