Gloss бигор 500ml

Gloss средство за отстранување бигор

500 ml

Gloss средство за отстранување бигор

Многу ефикасно средство за отстранување бигор од емајлирани садови, ростфрај, стакло, санитарии, пластика, синтетски подови. Неговата формулација е на база на лимонска киселина. На садовите им дава блескав сјај, а на просториите мирис на чистота.