Gloss абрaзив 500ml

Gloss абразивно средство за чистење
500 ml

Gloss абразивно средство за чистењеСе користи за чистење керамички плочки, емајлирани и пониклувани површини, садови од челик што не 'рѓосува и други предмети. Оптимално приспособената гранулација на абразив и на површинско активните материи овозможува максимален ефект при чистењето без појава на механички оштетувања. Водата лесно се слева од исчистената површина без задржување на капките, така што бришење скоро и да не е потребно.