Gloss одзатнување мијалници 500ml

Gloss средство за одзатнување мијалници и одводни цевки
750 ml

Gloss средство за одзатнување мијалници и одводни цевкиЕфикасно течно средство за брзо одзатнување и прочистување на затнатите мијалници и одводни цевки. Дејствува брзо и ефикасно, со едноставно сипување на производот во одводот. За превентивни цели се препорачува да се употреби еднаш неделно.