Gloss универзално средство за чистење 750ml x 2

GLOSS - универзално средство за чистење

со мирис на цветна градина (виолетово и розово), 750 ml

Универзалното средство за чистење е наменето за одржување хигиена на сите видови површини во домаќинството. Ефикасно и брзо решение за отстранување на нечистотиите и на правот во Вашиот дом. Благодарение на вградените адитиви, по чистењето површините се блескаво чисти, сјајни и без траги. Не ја оштетува и не ја гребе површината којашто се чисти. Брзо се суши и не остава лепливи траги. Достапен е во две различни цветни мирисни ноти. Остава пријатен цветен мирис којшто долго трае. Универзален производ за секојдневно одржување хигиена на површини, како: подови, плочки, мебел и др. Може да се употребува разреден или во концентриран облик, зависно од валканоста. Со својата повеќефункционалност, благодарение на тоа што заменува многу производи со слична намена на пазарот, тој истовремено заштедува и пари и време.