Gloss средство за одмастување 750 ml

GLOSS СРЕДСТВО ЗА ОДМАСТУВАЊЕ

750ML

Ефикасно средство за чистење и за отстранување дури и на најтврдокорните маснотии од скари, рерни, аспиратори, фритези, мијалници, тенџериња и др. кујнски прибор. Спреј апликацијата овозможува лесно нанесување на површината која се чисти и истата ја остава блескава и чиста.

Упатство за употреба

Средството се нанесува на површината што се чисти. Се остава да дејствува 5-10 минути, а потоа темелно се плакне со вода или се брише со влажна крпа. По употребата измијте ги рацете со чиста вода.

Внимание

Може да биде корозивно за металите. Предизвикува тешки изгореници на кожата и оштетување на очите. Да се носат заштитни ракавици/заштитна облека/заштита на очите/ заштита на лицето.
Доколку се проголта: да се испере устата и да НЕ се поттикнува на повраќање.

При контакт со очите: внимателно да се испира неколку минути со вода. Да се извадат контакните леќи, доколку ги има и доколку е лесно тоа да се направи. Да се продолжи со испирање.

ДоколкУ сте изложени или доколку не се чувствувате добро: веднаш повикајте УСТАНОВА или лекар.