Gloss средство за отстранување бигор

GLOSS СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ БИГОР

750ML

Ефикасно средство за чистење и за отстранување дури и на најтврдокорните маснотии од скари, рерни, аспиратори, фритези, мијалници, тенџериња и др. кујнски прибор. Спреј апликацијата овозможува лесно нанесување на површината која се чисти и истата ја остава блескава и чиста.

Упатство за употреба

Средството се нанесува на површината што се чисти, се остава да дејствува 10-15 минути, а потоа се плакне со вода или се брише со влажна крпа. По употребата измијте ги рацете со чиста вода.

Внимание

При контакт со очите: внимателно да се испира неколку минути со вода и побарајте лекарски совет/помош.