Gloss средство за паркет и ламинат 750 ml

GLOSS – средство за чистење ламинат и паркет

750 ml

Средство коешто се грижи за хигиената и за негата на дрвените подови. Производ којшто ги чисти и ја дава потребната нега на сите видови ламинати и паркети. Лесно ги отстранува правот и нечистотијата, коишто со текот на времето може да ја оштетат декоративната површина. Чисти без да остави траги и го враќа сјајот на Вашите подови. Остава свеж и пријатен мирис, којшто може да ја освежи целата околина. Брзо се суши и обезбедува долготрајна заштита од влага и од нечистотија на чувствителните подови. Mоже да се употребува разреден, но и концентриран, за полесно отстранување на закоравените дамки и нечистотии.