Gloss стакло 500ml

Gloss средство за чистење стакло

500 ml, 500 ml со распрскувач, 500ml резерврно пакување

Gloss средство за чистење стакло

Gloss стакло е  ефикасно средство за чистење на сите видови стаклени површини. Неговата единствена формула е на база на алкохолни растворувачи и површинско-активни материи. Механизмот за распрскување овозможува полесно нанесување и распрскување на средството, а воедно и ефикасно отстранување на тврдокорните нечистотии. На исчистената стаклена површина и дава блескав сјај. Се употребува за чистење порцелан и керамика.