Gloss теписи 500ml

Gloss средство за чистење теписи
500 ml, 5 l

Gloss средство за чистење теписиНаменет е за рачно и машинско перење теписи, текстилни подови и мебел ткаенини. Средството за чистење е со висок степен на пенливост. Развива обилна и стабилна пена, која чисти брзо и лесно. Не ги оштетува рацете при рачно чистење.