Gloss тоалет 500ml, 750ml

Gloss средство за чистење тоалет
500 ml, 750 ml

Gloss средство за чистење тоалет

Со секое користење на тоалетот микробите растат и се  размножуваат. Gloss тоалет ги убива микробите при контакт со нив.

Отпорен е на плакнење.

Останува активен и по пуштањето вода.

Се употребува за чистење на WC- шолји и друга керамика во домаќинството, хотелите, болниците и други општествени простории.

Ефикасно ги отстранува наслагите од бигор и од други нечистотии, како од керамиката така и од емајлот.

Gloss средството за чистење тоалет е достапно во две мирисни ноти, лимон и ментол.