Gloss влажни марамчиња за дрвени површини

Gloss влажни марамчиња за дрвени површини

Влажните марамчиња за чистење дрвени површини Gloss се со избалансирана формулација на површинско активни супстанции и силиконски масла, кои ефикасно ја отстрануваат нечистотијата, истовремено негувајќи и заштитувајќи ги дрвените површини во просториите.

Влажните марамчиња за дрвени површини Gloss се одличен избор за чистење дрвени и ламинатни подови бидејќи во својата формулација содржат мал процент на силиконско масло кое ги прави површините сјајни без да го остави подот лизгав.