Gloss WC гел 750ml

Gloss WC гел за чистење тоалетна школка со мирис на ментол

750ml

Gloss WC гелот за чистење тоалетна школка поседува голема моќ за отстранување на бигор и го спречува создавањето на нови наслаги. Ја чисти и ја одржува хигиената во школката притоа оставаjќи долготраен мирис на ментол.