Gloss за садови 500ml, 1000ml

Gloss средство за миење садови (шумско овошје, портокал, лимон, камилица)
500 ml, 1000 ml, 5 l

Не содржи полифосфати кои негативно дејствуваат на човековата околина. Формира обилна и стабилна пена. Ефектот на миење е оптимален дури и со ладна вода. На садовите им дава блескав сјај. Не ја оштетува кожата на рацете и остава пријатен мирис.