Масло за сончање Black up СПФ 50, 150 ml

Масло за сончање Black up СПФ 50

150 ml

Содржи комбинација на УВА- и УВБ-филтри и на витамин Е. Маслото за сончање со СПФ 50 овозможува висока заштита на кожата во текот на сончањето.

Во комплексната формула е применета комбинацијата на хемиски филтри УВА + УВБ + УВА/Б, меѓу кои и најефикасниот достапен хемиски филтер со широк спектар  дејства, според европската легислатива.

Маслото содржи витамин Е и состојки што обезбедуваат целосна нега и пријатно кадифесто  чувство на кожата при допир.

  • Дерматолошки тестиран.
  • Наменет е за сите типови кожа.
  • Брзо се апсорбира и не ја мрси кожата и облеката.
  • Водоотпорен.

 Начин на употреба: се нанесува повеќепати во текот на сончањето.