Medical антибактериски влажни марамчиња

Medical антибактериски влажни марамчиња

Medical антибактериски влажни марамчињаMedical антибактериските влажни марамчиња овозможуваат брзо и ефикасно чистење на рацете, како и уништување на најчестите бактерии кои се среќаваат на кожата , без употреба на сапун и вода.

Марамчињата содржат хидратантна емулзија во која се вградени  глицерин,  витамин Е и компоненти со антибактериско дејство.

Не содржат алкохол.


Производот е со потврдено микробиолошко дејство.

Упатство за употреба:

Избришете ги валканите раце со марамчето. Кога марамчето ќе стане валкано или суво, веќе не е за употреба, и отстранете го во кантата за отпадоци.