Medical влажна тоалетна хартија

Medical влажна тоалетна хартија

50 парчиња

Medical антибактериски влажни марамчињаВлажната тоалетна хартија Medical ефикасно ги отстранува нечистотиите од интимните делови на телото. Екстрактот од невен и Д-пантенол имаат смирувачко дејство, па производот се препорачува и за лична хигиена кај лица со чувствителна кожа. Ги одржува чувствителните делови од телото чисти и освежени. Пријатниот мирис го надополнува чувството на свежина. Влажната тоалетна хартија Medical е биоразградлива, растворлива во вода и не предизвикува запушување во WC школката, при што се распаѓа и уништува по природен пат. При една употреба може да се фрлат најмногу 3 парчиња влажна тоалетна хартија.

 

  • Дерматолошки тестирана
  • Без алкохол
  • Без парабени