Годишни финансиски извештаи на здруженија и фондации 30.04.2013

30.04.2013

Годишни финансиски извештаи на здруженија и фондации

Согласно одредбите од Законот за Здруженија на граѓани и фондации, Алкалоид АД Скопје ги објавува годишните финансиски извештаи за Фондацијата „Трајче Мукаетов“ и за шаховскиот клуб „Алкалоид“ за годината завршена на 31 декември 2012 година:

documentФинансиски извештаи за Фондацијата „Трајче Мукаетов“

document Финансиски извештаи за шаховскиот клуб „Алкалоид“