Пријавете несакана реакција на лек

Пријава за несакани реакции на лек

Информации за пријавувачот

Информации за лицето коешто добило несакана реакција на лек

Информации за несаканата реакција на лекот

Информации за сомнителниот (суспектниот) лекИстовремена употреба на други лекови и медицинска историја


CAPTCHA
Алкалоид АД Скопје ги користи информациите што ги oставате преку формата за „ПРИЈАВА ЗА НЕСАКАНИ РЕАКЦИИ НА ЛЕК“ за да врати одговор на Вашето барање. Алкалоид АД Скопје не чува лични податоци за вас. Со кликање на копчето „Се согласувам“, се согласувате дека ние можеме да ги обработиме вашите податоци во согласност со овие услови.
*Ве молиме пополнете ги сите задолжителни полиња