Becutan детски сапун 90g

Детски сапун Becutan

90 g

Becutan сапун

Детскиот сапун Becutan е благ и пријатно парфимиран. Темелно ја чисти и ја негува детската кожа не предизвикувајќи печење на очите. Внимателно избалансираната pH-вредност и оптималната количина глицерин ја штитат кожата од сушење. Со редовна употреба на сапунот Becutan кожата станува нежна и мека.

  • Производот е дерматолошки и клинички тестиран.
  • Се препорачува за нега на чувствителна кожа кај сите возрасти.
  • Има приспособена pH–вредност.