Sattwa хидратантно млеко за тело со бадемово масло, камилица и со Д-пантенол 250 ml

Sattwa хидратантно млеко за тело со бадемово масло, камилица и со Д-пантенол

250 ml

Sattwa крем против брчки 20 mlХидратантното млеко за тело Sattwa содржи активни состојки од природно потекло кои брзо ја надоместуваат потребната влажност на кожата и истовремено ја негуваат и ја потхрануваат. Особено се препорачува за секојдневна нега на сува и на чувствителна кожа.

pH-вредноста на млекото е блиска до pH-вредноста на здравата кожа, што, заедно со активните компоненти, дополнително помага во одржување на природниот баланс на кожата и во подобрувањето на нејзината заштитна функција.

Производот е дерматолошки тестиран.