Sattwa крем против брчки 15 ml

Sattwa крем против брчки

15 ml

Sattwa крем против брчки 20 ml

Специјална формула која го намалува создавањето брчки на кожата околу очите, на лицето и на вратот. Миксот на витамините А и Е, маслото од авокадо и специјално избраните навлажнувачи позитивно дејствуваат и се благопријатни за кожата.

Производот е дерматолошки тестиран.