Sattwa крем со овошни киселини 55 ml

Sattwa крем со овошни киселини

55 ml

Sattwa крем со овошни киселини 55 mlДеноноќна нега на кожата со нова формула. Фината комбинација од селектирани овошни киселини, маслото од авокадо и глицеринот, освен што вршат благ пилинг, овозможуваат и длабински промени за подобрување на квалитетот на кожата во текот на целото деноноќие.

Производот е дерматолошки тестиран.