Sattwa крем за обликување и за затегнување на телото 150 ml

SATTWA крем за обликување и за затегнување на телото

150 ml

SATTWA кремот за обликување и за затегнување на телото содржи растителен антицелулитен комплекс кој помага припроцесот на намалувањена целулитот и на поткожното масно ткиво. Истовремено, го потпомага и затегнувањето на кожата. Специјално дизајнираната туба има апликатор преку кој се нанесува кремот. Трите кугли од апликаторот нежно ја масираат кожата подобрувајќи ја циркулацијата на тоа место. Секоја хербална состојка дејствува целно на одреден дел од механизмот за справување со вишокот масни наслаги. Го потпомага намалувањето на создавање на масни наслаги ја подобрува циркулацијата на местото каде што се аплицира и ја затегнува кожата.

  • Екстракт од спирулина,
  • Природен изофлавон,
  • Кофеин,
  • Карнитин,
  • Витамин Е,
  • Екстракт од див костен,
  • Екстракт од шимширика.

Производот е дерматолошки тестиран