Sattwa млеко за лице со колаген и со Д-пантенол 150ml

Sattwa млеко за лице со колаген и со Д-пантенол

150 ml

 Sattwa млеко за чистење со колаген 150mlСе препорачува како ефикасно средство за отстранување шминка.

Благо и темелно ја чисти кожата не оштетувајќи ја нејзината природна заштитна обвивка.

Присуството на колаген и на Д-пантенол позитивно влијае на хидрофилниот баланс на кожата, ја прочистува и ја омекнува.

Производот е дерматолошки тестиран.