Sattwa поливитамински крем за ноќ 55 ml

Sattwa поливитамински крем за ноќ

55 ml

Sattwa поливитамински крем за ноќ 55 mlВисококвалитетен производ кој помага за регенерација на клетките. Комбинацијата на активни компоненти, витамините А, Е и Ф, Д-пантенолот, маслото од јојоба и од пченични ’ркулци интензивно ја хранат кожата во текот на ноќта, го обновуваат нејзиниот сјај, совршено го подобруваат тенот и ги намалуваат проширените пори.

Производот е дерматолошки тестиран.