Sattwa регенеративен крем за ноќ 55 ml

Sattwa регенеративен крем за ноќ

55 ml

 Sattwa регенеративен крем за ноќ 55 mlБогат хранлив крем кој и помага на кожата да ја задржи потребната влага додека организмот се одмора и да ја подобри интеграцијата на колагенот во структурата на кожата. Содржи колаген, еластин, витамин Е, Д-пантенол и масло од авокадо кои ги регенерираат клетките и на кожата и го враќаат тоа што го изгубила во текот на денот.

Производот е дерматолошки тестиран.