Sattwa тоник за лице со колаген 150 ml

Sattwa тоник за лице со колаген и со Д-пантенол

150 ml

Sattwa тоник за лице со колаген 150 mlБлаго и темелно ја чисти кожата не оштетувајќи ја нејзината природна заштитна обвивка. Поради присуството на колаген и на Д-пантенол дејствува тонизирачки и освежувачки.

Производот не содржи алкохол.

Производот е дерматолошки тестиран.