Becutan шампон за деца со камилица 200ml

Шампон за деца Becutan со камилица

200 ml

Becutan купка со камилица

Има исклучително блага формулација, збогатена со активни материи од природно потекло, целосно приспособена кон потребите на најчувствителната кожа / коса.

Камилицата нежно го негува темето, а Де-пантенолот и пченичните ‘ркулци ги обнововуваат клетките и го хранат коренот на влакното, истовремено давајќи ѝ на косата природен свиленкаст сјај.

Темелно ги отстранува нечистотиите, ја омекнува косата и овозможува полесно расчешлување.

  • Не предизвикува солзење.
  • Не содржи сапун.
  • Не содржи алкохол.
  • Производот е клинички и дерматолошки тестиран.
  • Развиен е во соработка со дерматолози и со педијатри.
  • Поради неговата блага формула, се препорачува за често миење на косата кај сите возрасти.