Пребарување
АЛКАВИТ витамин E
 • таблета за џвакање

  АЛКАВИТ Витамин Е

  Состав

  Tocopherol

  Фармацевтска форма

  таблети за џвакање

  Дејство

  ALKAVIT® витамин Е е витамински препарат којшто содржи витамин Е (токоферол).

  Индикации

  При недостиг од витамин Е и како превенција или како дополнителна терапија
  При одредени состојби и заболувања (Алцхајмерова болест, кардиоваскуларни заболувања, макуларна дегенерација, стерилитет и др.).

  Пакување

  30 таблети

  Регулаторен статус

  ОТЦ