Зачинал диетален

Зачинал диетален

450 g

Новиот производ во палетата додатоци на јадењата, повторно под брендот „Зачинал”, е „Зачинал диетален”. За креирање на овој додаток, пред сè, инспирација беше новата „Балансирана сол” која ја создадовме за оние кои особено внимаваат на своето здравје. Оваа „Балансирана сол” ја искомпониравме со сушени зеленчуци во соодветен однос и без да додадеме засилувач на вкусот, натриум глутаминат, го создадовме „Зачинал диетален” - кој на Вашите јадења ќе додаде нота на незаменлив вкус.

„Зачинал диетален” содржи висококвалитетни сушени моркови, пашканат, кромид, целер, магдонос и зачински билки, а воедно ги содржи и минералните калиумови, магнезиумови и калциумови соли кои придонесуваат за Ваше подобро здравје.
Користејќи „Зачинал диетален” му обезбедувате на Вашиот организам контролиран внес на сол, со што истовремено го збогатувате и вкусот на Вашите јадења.

Со задоволство Ве покануваме да го вкусите овој додаток на јадењата кој е исклучително безбеден и им го препорачуваме и на најпребирливите гурмани!

„Зачинал диетален” е без додаток на натриум глутаминат, но со додаток на минерали во балансиран однос, значајни за Вашето здравје!
Направете го вистинскиот избор и уживајте во новиот вкус на Вашите јадења!