Зачинал за риба

Зачинал за риба

Мешавина која одлично одговара за секаков тип риба и за секаква подготовка на рибата. Во овој додаток на јадењата има зачини – чубрица, лаворов лист, оригано и чили; зеленчук – морков, кромид, лук, целер; сол (јодирана според законската регулатива) и други состојки. Доволно е само десетина минути посипаниот Зачинал за риба да отстои на рибата пред готвењето за храната да го добие посакуваниот вкус.