Жалфија

Жалфија
25 g Жалфија
Во жешките летни ноќи, кога се чувствувате исцрпено и без енергија, дозволете си купка од жалфија што ќе ве разлади и ќе ве освежи.

Секое пакување содржи 25 g лист од жалфија.