VIDEO GALLERY


60 секунди здравје - Безбедно на одмор

View video

60 секунди здравје - Зошто е важно спиењето

View video

60 секунди здравје - Што е говор на омраза?

View video

60 секунди здравје - Светски ден на крводарителството

View video

60 секунди здравје - Безбедност на храната

View video

60 секунди здравје - Светски ден на велосипедизмот

View video

60 секунди здравје - Како против убоди од инсекти

View video

60 секунди здравје - Mеѓународниот ден на чајот - повод да се потсетиме на придобивките од шолја чај

View video

60 секунди здравје - Зошто е важна водата за нас?

View video

60 секунди здравје - Светски ден за безбедност и здравје при работа

View video

60 секунди здравје - Совети за здрави очи

View video

60 секунди здравје - вируси и бактерии

View video

60 секунди здравје - aлергии

View video

Среќен Светски ден на здравјето

View video

60 секунди здравје

View video

Becutan Sensitive - нова линија производи за особено чувствителна кожа

View video

85 години Алкалоид, здравјето пред сѐ!

View video

Proculin Soft Lens раствор за меки контактни леќи

View video

85 години Алкалоид, здравјето пред сè!

View video

Со изложба и предавање донација од над 4 милиони денари одбележан 85-годишниот јубилеј на „Алкалоид“

View video

Обраќање на Генерален директор / Претседател на Управен одбор на „Алкалоид“ АД Скопје

View video

„Чукни во дрво“: Алкалоид со донаторска кампања по повод 85-годишниот јубилеј

View video

Алкалоид АД Скопје една од трите најтргувани компании на Македонската берза

View video

Powered by Sattwa - Самоуверена. Достоинствена. Еднаква.

View video

Women Empowering Women - Приклучете се и вие кон предизвикот!

View video

Women Empowering Women - Приклучете се и вие кон предизвикот!

View video

Women Empowering Women - Powered by SATTWA

View video

Powered by SATTWA - Самоуверена. Достоинствена. Еднаква.

View video

Обраќање на Генералниот директор / Претседател на Управниот одбор на „Алкалоид“ АД Скопје

View video

Алкалоид пушти во употреба нови производствени капацитети

View video

Multi Essence Magnesium 400+B Complex и витамини и минерали за возрасни

View video

ДИАСТОП Директ микрогранули за директна примена и ДИАСТОП Пробио

View video

Изјава на Генералниот директор / Претседател на Управниот одбор на Алкалоид АД Скопје за Рес публика

View video

MULTI ESSENCE Магнезиум 400 + Б комплекс

View video

Гостување на Генералниот директор/Претседател на управниот одбор на Алкалоид АД Скопје на 24 Вести

View video

GOOD NATURE - Најдоброто од чајникот на природата

View video

Becutan KIDS VITS - Другаруваме уште од првиот ден

View video

Becutan KIDS VITS - Другаруваме уште од првиот ден

View video

Becutan KIDS VITS - Другаруваме уште од првиот ден

View video

Изјава на Генералниот директор/Претседател на управниот одбор на Алкалоид АД Скопје за N1 Србија

View video

Голема наградна игра Becutan

View video

Голема наградна игра Becutan

View video

80 years Alkaloid Skopje

View video

80 years Alkaloid Skopje

View video

БлокМАКС Рапид - побрзо до целта

View video

Caffetin Cold

View video

Proculin PLUS меки капсули

View video

Диастоп Пробио

View video

Proculin® Tears Advance

View video

Ацерола Алкалоид

View video

80 години Алкалоид. Здравјето пред сè!

View video

80 години Алкалоид

View video

БЛОКМАКС®

View video

GOOD NATURE медицински чаеви Премиум

View video

GastroGuard

View video

Cardiopirin

View video

Path to success

View video

„Патот до успехот“

View video

Becutan нежно уште од првиот допир!

View video

GOOD NATURE најдоброто од чајникот на природата

View video