test
  Календар на настани

  Едукација прилагодена според вашиот календар.

  Медицинска едукација низ вебинари и друга видео содржина, достапна во секое време.

  Посетете ја страницата во вашето слободно време и информирајте се што е ново и зголемете го вашето знаење.

   FUREXTIL (cefuroxime axetil)

   Алкалоид го прошири своето портфолио на антиинфективни лекови со нов второгенерациски орален цефалоспорин.

    Производи

    Пронајдете информации за фармацевтските производи на Алкалоид: лекови, медицински средства и додатоци во исхраната.

    Едноставен пристап до детални информации, збирни извештаи и упатства за употреба.

     Терапевтски oбласти

     Рубрика специјално развиена за унапредување на знаења и искуства, наменета за здравствените професионалци.

     Можност за размена на информации и искуства помеѓу здравствените професионалци.

     Пристапете до едукативни медицински содржини и водичи согласно последните научни сознанија.

      

      Алатки

      Корисни алатки за вашата секојдневна пракса.

      Брз и лесен пристап на едно место: стандардни тестови, прашалници и калкулатори.

      Посетете ја страницата и дознајте како достапните алатки можат да ја олеснат вашата грижа за  пациентите.

       

       Календар на настани

       Едукација прилагодена според вашиот календар.

       Медицинска едукација низ вебинари и друга видео содржина, достапна во секое време.

       Посетете ја страницата во вашето слободно време и информирајте се што е ново и зголемете го вашето знаење.

        FUREXTIL (cefuroxime axetil)

        Алкалоид го прошири своето портфолио на антиинфективни лекови со нов второгенерациски орален цефалоспорин.

        АКТУЕЛНО


        НАСТАНИ И ВЕБИНАРИ


        21.9.2021 / 23.9.2021 , 16:00

        Тема:

        Соодветна суплементација за одржување на нормален имунолошки одговор

        Избор на фармацевтот

        Терапевтска област:
        Витамини и минерали

        Подобласт:
        Имунолошки одговор


        Говорници:

        Проф.д-р Марија Главаш Додев

        М-р Петар Ѓорѓиовски

        М-р Катерина Горичова Милев

        М-р Теодора Жоргиева


        Јазик: Македонски

        2.11.2021 / 9.11.2021 , 17:00

        Тема:

        Уринарни инфекции и БПХ

        Терапевтска област:
        Урологија

        Подобласт:

        Машко здравје


        Говорници:

        Доц.д-р С.Дохчев

        Проф.д-р С.Ставридис

        Д-р Д.Трајковски

        Д-р Д.Ѓоргиевски


        Јазик: Македонски

        21.9.2021 / 28.9.2021 , 16:00

        Тема:

        Зборуваме за деменција...Епидемија во пандемија..

        Терапевтска област:
        Неврологија

        Подобласт:
        Деменција


        Говорници:
        Доц.д-р Габриела Новотни
        Д-р Марта Тунџева
        Вонр.проф.д-р Роза Крстевска

        Јазик: Македонски

        КАЛЕНДАР НА ДЕНОВИ НА ЗДРАВЈE


        БИЛТЕН

        Зачленете се за да ги добиете сите интересни и корисни информации поврзани со нашите производи и нови лансирања, едукативни и други стручни содржини, водичи, алатки, календарот на настани и други новитети.