Пријава за несакани реакции на лек

1
2
3
4
5

Може да пријавите несакани реакции на лек по пат на пополнување на формата на оваа страница. Вашата пријава ќе се испрати до нас со притискање на копчето ИСПРАТИ. Пред да продолжите прочитајте ги Правилата и условите за користење и Политиката за приватност за повеќе информации.

Информации за пријавувачот

Име

Презиме

Телефон

Електронска пошта (email) *

Земја *

Професија *